PRIVÉCHEF
AAN HUIS
Passie met Koken is in te huren voor een geheel verzorgde en heerlijk culinaire avond bij u thuis! Het menu kan gepersonaliseerd worden naar uw wensen. Alles is bij deze avond inbegrepen, van een prachtig gedekte tafel tot hoogwaardige gerechten en natuurlijk de chefkok die alles voor u en uw gezelschap ter plekke bereid. Gegarandeerd een geweldige avond waar nog lang over gepraat zal worden!
Bekijk de menu mogelijkheden verderop op de pagina.
prijZEN
-
Twee personen | vanaf € 200,- p.p.
-
Vier personen | vanaf € 160,- p.p.
-
Zes tot acht personen | vanaf € 145,- p.p.
-
Tien tot twaalf personen | vanaf € 135,- p.p.
Neem contact op voor meer informatie
VOORBEELD MENU
-
Aperitief
Glas Cava | Mas Oliver Amanima Brut, Nature Reserva
-
Amuse
Tweetal luxe amuses
• • •
-
Brood
brioche | zuurdesem | oilala Italiaanse olie | fleur du sel | boerenroomboter
• • •
-
Voorgerecht | Zeeduivel & Zuurkool
cremeux van zuurool | bacon / pancetta jam | kingkrab | beurre blanc
WIJN:Grüner Veltliner 'Löss' van Christoph Brandl (Oostenrijk)
-
Tussen gerecht | Tonijn Sashimi & Kaviaar
risotto met misu | tonijn | wasabi | kaviaar
WIJN: Quelías van Sinforiano (Spanje)
-
Tweede tussen gerecht | | Steak tartaar Met Wagyu Beef
merg | eidooier | wagu | sjalotten | creme van yoghurt
WIJN: Barbera van Marrone (Italië)
-
Hoofdgerecht | Gegrilde Reerug
van de big green egg | rode kool crème | bospaddestoelen WIJN: Vall Por van Sangenís i Vaqué (Spanje)
-
Dessert | Valrhona | Amarena Kersen | Atsina
Ivore chocolade | krokant | bailys
WIJN: Custoza passito 'La Valle del Re' van Villa Medici (Italië)
EXTRA OPTIES
De volgende opties zijn extra toe te voegen aan het maandmenu, of kunnen tegen meerprijs als vervanging worden gekozen. Neem contact met ons op voor een prijsoverzicht.
-
STARTERS
-
Oesters | rode wijn vinaigrette | gesauteerd | gegratineerd
-
Pata negra | Spaanse Iberico ham, vers gesneden
-
-
VOOR & TUSSENGERECHTEN
-
Moestuintje
hummus | potgrond | baby groentes |crème soja-yoghurt -
Visplateau
gerookte zalm & paling | krabsalade | garnaaltjes | koriander/limoen mayo -
Tonijn tataki op twee wijze
geschroeid & sousvide | mousse van wasabi | tonijn macaron | yuzu gel -
Bouillabaise royal soep
kreeft | kabeljauw | crème frâiche | cognac | rouille | grana padano -
Gamba’s pilpil deluxe
gamba’s | knoflookolie | cherrytomaatjes | limoen -
Oef Florentine
spinazie | kabeljauw | 60° eidooier | gerookte castric schuim | kaaskrokant -
Wagyu Beef tataki
wagyu A5+ BSM12 beef | gegrilld | yuzu | 30gram
-
EXTRA OPTIES
-
HOOFDGERECHTEN
-
Surf & Turf gamba's
gegrilde rib-eye | gamba's | seizoensgroente | aardappelgarnituur -
Surf & Turf kreeft
gegrilde rib-eye | halve kreeft | seizoensgroente | aardappelgarnituur -
Andere vlees/vis of vega soorten zijn ook een mogelijkheid.
Vraag ons naar de mogelijkheden!
-
-
DESSERTS
-
Kaasgerecht
roquefort papillon noir | peer | frambozen | passievrucht bonbon | atsina -
Kaas plateau
met drie Europese kazen | kletsenbrood | vijgen compote
-
-
DRANKEN
-
Champagne aperitief vanaf 12.50 p.p
-
Wijn of bier arrangement vanaf 45,50 p.p
-