PRIVÉCHEF
AAN HUIS

Passie met Koken is in te huren voor een geheel verzorgde en heerlijk culinaire avond bij u thuis!  Het menu kan gepersonaliseerd worden naar uw wensen. Alles is bij deze avond inbegrepen, van een prachtig gedekte tafel tot hoogwaardige gerechten en natuurlijk de chefkok die alles voor u en uw gezelschap ter plekke bereid. Gegarandeerd een geweldige avond waar nog lang over gepraat zal worden!

Bekijk de menu mogelijkheden verderop op de pagina.


prijZEN

  • Twee personen | vanaf € 200,- p.p.

  • Vier personen | vanaf € 160,- p.p.

  • Zes tot acht personen | vanaf € 145,- p.p.

  • Tien tot twaalf personen | vanaf € 135,- p.p.

Neem contact op voor meer informatie

IMG-20210516-WA0035_edited.jpg
IMG-20210405-WA0004_edited.jpg
20210403_170543_edited.jpg
20201206_132352 (1).jpg
WhatsApp%20Image%202021-05-25%20at%2012.
20210403_175318_edited.jpg

VOORBEELD MENU

  • Aperitief
    Glas Cava | Mas Oliver Amanima Brut, Nature Reserva

 

  • Amuse
    Tweetal luxe amuses

       • • •

  • Brood
    brioche | zuurdesem | oilala Italiaanse olie | fleur du sel | boerenroomboter

       • • •

 

  • Voorgerecht | Zeeduivel & Zuurkool

        cremeux van zuurool | bacon / pancetta jam | kingkrab |               beurre blanc

        WIJN:Grüner Veltliner 'Löss' van Christoph Brandl                         (Oostenrijk)

 

  • Tussen gerecht | Tonijn Sashimi & Kaviaar

        risotto met misu  | tonijn | wasabi | kaviaar

        WIJN: Quelías van Sinforiano (Spanje)

 

  • Tweede tussen gerecht | | Steak tartaar Met Wagyu Beef

       merg | eidooier | wagu | sjalotten | creme van yoghurt

       WIJN: Barbera van Marrone (Italië)

 

  • Hoofdgerecht | Gegrilde Reerug

       van de big green egg | rode kool crème |  bospaddestoelen           WIJN: Vall Por van Sangenís i Vaqué (Spanje)

 

  • Dessert | Valrhona | Amarena Kersen | Atsina

       Ivore chocolade | krokant | bailys

       WIJN: Custoza passito 'La Valle del Re' van Villa Medici                 (Italië)

EXTRA OPTIES

De volgende opties zijn extra toe te voegen aan het maandmenu, of kunnen tegen meerprijs als vervanging worden gekozen. Neem contact met ons op voor een prijsoverzicht.

  • STARTERS    

    • Oesters | rode wijn vinaigrette | gesauteerd | gegratineerd

    • Pata negra Spaanse Iberico ham, vers gesneden 

  • VOOR & TUSSENGERECHTEN

    • Moestuintje
      ​hummus | potgrond | baby groentes |crème soja-yoghurt 

    • Visplateau
      gerookte zalm & paling | krabsalade | garnaaltjes | koriander/limoen mayo 

    • Tonijn tataki op twee wijze
      geschroeid & sousvide | mousse van wasabi | tonijn macaron | yuzu gel

    • Bouillabaise royal soep
      kreeft | kabeljauw | crème frâiche | cognac | rouille | grana padano 

    • Gamba’s pilpil deluxe
      gamba’s | knoflookolie | cherrytomaatjes | limoen 

    • Oef Florentine
      spinazie | kabeljauw | 60° eidooier | gerookte castric schuim | kaaskrokant 

    • Wagyu Beef tataki
      wagyu A5+ BSM12 beef | gegrilld | yuzu | 30gram 

EXTRA OPTIES

  • HOOFDGERECHTEN

    • Surf & Turf gamba's
      ​gegrilde rib-eye | gamba's | seizoensgroente | aardappelgarnituur

    • Surf & Turf kreeft
      gegrilde rib-eye | halve kreeft | seizoensgroente | aardappelgarnituur

    • Andere vlees/vis of vega soorten zijn ook een mogelijkheid.
      Vraag ons naar de mogelijkheden!

  • DESSERTS

    • Kaasgerecht
      roquefort papillon noir | peer | frambozen | passievrucht bonbon | atsina

    • Kaas plateau
      met drie Europese kazen | kletsenbrood | vijgen compote 

  • DRANKEN

    • Champagne aperitief vanaf 12.50 p.p

    • Wijn of bier arrangement vanaf 45,50 p.p

20210403_210023.jpg
Neem contact op via het contactformulier zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. Passie met Koken maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op!

AANVRAGEN